Η τεχνική καλλιέργειας κορινθιακής σταφίδος - σουλτανίνας στο νομό Κορινθίας. (Bachelor thesis)

Τσίρου, Θεοφανία


Η Κορινθιακή σταφίδα είναι ένα προϊόν το οποίο υπέστη πολλές διακυμάνσεις στο χώρο του εμπορίου ως εξαγωγίσιμη καλλιέργεια στο βάθος των χρόνων από την Αρχαία Ελλάδα έως σήμερα. Στην πτυχιακή μου, θα ασχοληθώ με την διαδικασία παραγωγής της σταφίδας από το στάδιο της καλλιέργειας του σταφυλιού μέχρι την αποξήρανση του και την τυποποίηση του προϊόντος της σταφίδας. Η Κορινθιακή σταφίδα- σουλτανίνα αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες ποικιλίες σταφίδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ένας «φρουτένιος θησαυρός» για τον νομό Κορινθίας καθώς είναι μία από τις κύριες καλλιεργήσιμες εκτάσεις μας.
Institution and School/Department of submitter: ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ &ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Keywords: Ελλάδα;Κόρινθος;Σταφίδα;Σουλτανίνα;Αμπέλι;Εμπόριο
Description: Πτυχιακή εργασία -
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14613
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14613
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.