Στάσεις και αντιλήψεις εκπαιδευτικών του Νομού Θεσσαλονίκης απέναντι στο διαδικτυακό εκφοβισμό. Τρόποι αντιμετώπισης και μείωσης του φαινομένου (Master thesis)

Καρυπίδου, Θεοδώρα


Η παρούσα διπλωματική εργασία διερευνά τις στάσεις και τις αντιλήψεις εκπαιδευτικών του Νομού Θεσσαλονίκης σχετικά με τον εκφοβισμό που πραγματοποιείται στο Διαδίκτυο. Η μελέτη επικεντρώνεται στην επίγνωση των εκπαιδευτικών για το διαδικτυακό εκφοβισμό, καθώς διερευνούνται οι σχετικές γνώσεις τους σε στοιχεία που σχετίζονται με το φαινόμενο, αλλά και οι στρατηγικές που ακολουθούν για την αντιμετώπιση του. Παράλληλα, διερευνάται η στάση τους σχετικά με τη σοβαρότητα των περιστατικών αλλά και η πιθανότητα να παρέμβουν.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας/ Τμήμα Διοίκησης & Οργάνωσης Εκπαιδευτικών Μονάδων
Subject classification: Διαδικτυακός εκφοβισμός
Cyberbullying
Εκπαιδευτικοί-- Ελλάδα -- Θεσσαλονίκη(Νομός) -- Στάσεις
Teachers -- Greece -- Thessaloniki(Perfecture) -- Attitudes
Keywords: Διαδικτυακός σχολικός εκφοβισμός;Cyberbullying at school;Είδη διαδικτυακής επίθεσης;Types of cyber attack;Στάσεις και αντιλήψεις εκπαιδευτικών;Attitudes and perceptions of teachers
Description: Μεταπτυχιακή εργασία - Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας - Τμήμα Διοίκησης και Οργάνωσης Εκπαιδευτικών Μονάδων, 2019 (α/α 11235)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14384
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές Διατριβές

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14384
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.