Ελληνικά παραδοσιακά τυριά και η θέση τους στην αγορά τροφίμων (Bachelor thesis)

Τυριτίδου, Σοφία


Institution and School/Department of submitter: Σχολή Επιστημών υγείας / Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Subject classification: Cheese -- Greece
Τυρί -- Ελλάδα
Cheese industry -- Greece
Βιομηχανία τυριού -- Ελλάδα
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων
Food industry and trade
Keywords: Αγορά τροφίμων;Ελληνικά τυριά;Παράδοση;Market;Φέτα
Description: Πτυχιακή εργασία - Σχολή Επιστημών υγείας - Τμήμα Επιστημών διατροφής και διαιτολογίας, 2016 α.α 7485
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14269
Item type: bachelorThesis
General Description / Additional Comments: Πτυχιακή εργασία
Subject classification: Cheese -- Greece
Τυρί -- Ελλάδα
Cheese industry -- Greece
Βιομηχανία τυριού -- Ελλάδα
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων
Food industry and trade
Submission Date: 2022-04-12T12:06:42Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Επιστημών υγείας / Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Publication date: 2016-02-26
Bibliographic citation: Τυριτίδου, Σ. (2016). Ελληνικά παραδοσιακά τυριά και η θέση τους στην αγορά τροφίμων. Θεσσαλονίκη: Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.
Advisor name: Πρίτσα, Αγαθή
Examining committee: Πρίτσα, Αγαθή
Publishing department/division: Σχολή Επιστημών υγείας / Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Publishing institution: ihu
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tiritidou_Sofia.pdfΤυριτίδου Σοφία πτυχιακή εργασία 1.21 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14269
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.