Η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε εποχές κρίσης (Bachelor thesis)

Βάρκας, Κωνσταντίνος


Σκοπός της πτυχιακής εργασίας με ονομασία "Η Χρηματοδότηση των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε εποχές κρίσης" έχει ως αποτέλεσμα να αναλύσω και να εξηγήσω κυρίως πως λειτουργεί μία οικονομική μονάδα σε περιόδους κρίσης και πως μπορεί να βρει λύσεις μέσω κάποιον χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Απαραίτητη για την ανάλυσή αυτή θεωρώ την περιγραφή εννοιών όπως είναι η μικρομεσαία επιχείρηση, οι μορφές χρηματοδότησης καθώς και όλα τα εργαλεία για την αξιολόγηση της θέσης της επιχείρησης πάνω στα οποία βασίζεται η επιλογή της κατάλληλης χρηματοδότησης. Επίσης έγινε γενική έρευνα για το πως είναι η κατάσταση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αυτή τη περίοδο και μία προσωπική έρευνα μέσω ερωτηματολογίου για την λειτουργία κάποιων επιχειρήσεων και με ποιους τρόπους χρηματοδοτούνται.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας / Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
Keywords: Χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων;Μικρομεσαίες επιχειρήσεις;Οικονομική κρίση;Financing for small and medium-sized enterprises;Small and medium-sized enterprises;Financial Crisis
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας -- Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, 2019 (α/α 10746)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14086
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/14086
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.