Τα σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) σε μια μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση (Bachelor thesis)

Τσιάμης, Τριαντάφυλλος


Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως αντικείμενο τα σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) σε μια μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση και συγκεκριμένα σε μια ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Έχει ως κύριο στόχο την καθιέρωση των erp συστημάτων για την αποδοτικότερη και ευκολότερη διαχείριση των λειτουργιών μιας επιχείρησης. Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στο τι είναι πληροφοριακά συστήματα ,τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους και οι φάσεις υλοποίησης ενός συστήματος . Επίσης ο αναγνώστης σε αυτό το κεφάλαιο μπορεί να μάθει για την ιστορία αυτών των συστημάτων . Στο δεύτερο κεφάλαιο ο αναγνώστης μπορεί να μάθει για το κύκλο ζωής των ERP , τις φάσεις του και τις δράσεις των επιχειρήσεων στον κύκλο ζωής. Στο τρίτο κεφάλαιο εξετάζω την πορεία των ERP συστημάτων στην ελληνική αγορά καθώς επίσης την χρησιμότητα τους στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επιπλέον γίνεται μια αναφορά στα προϊόντα ERP που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά. Τέλος στο τέταρτο κεφάλαιο γίνεται μια αναφορά στην ιστορία της εταιρείας SMART PRICE (ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Ε.Π.Ε) και το πώς χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εταιρεία το ERP ATLANTIS.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
Keywords: πληροφοριακά συστήματα;πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP);διαχείριση επιχειρησιακών πόρων;μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση;Enterprise Resource Planning (ERP)
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης --Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονοομικής, 2017 (α/α 9218)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13847
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13847
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.