Βαθμός ικανοποίησης των επιχειρηματιών της περιοχής Κιλκίς από τις παρεχόμενες σε αυτούς λογιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες από τα ιδιωτικά γραφεία συμβούλων (Bachelor thesis)

Μιχαλοπούλου, Ιφιγένεια/ Παπαντώνη, Βασιλική


Η λειτουργία των επιχειρήσεων ως σύστημα καθιστά την πολυπλοκότητα της επιχείρησης πολύ έντονη. Οι ρόλοι που έχουν οι σύμβουλοι επιχειρήσεων στις επιχειρήσεις είναι πολύ σημαντικοί. Στο θεωρητικό κομμάτι της εργασίας αναλύονται οι λειτουργίες και οι κατηγορίες των επιχειρήσεων καθώς και οι δραστηριότητες των συμβούλων και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν. Οι επιχειρηματίες έχουν την επιλογή να απευθυνθούν σε ιδιωτικά γραφεία συμβούλων αν επιθυμούν να αναλάβουν την διοίκηση και διαχείριση της επιχείρησης. Στην παρούσα εργασία παρουσιάζεται ο βαθμός ικανοποίησης των επιχειρηματιών από τις παρεχόμενες σε αυτούς λογιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες από ιδιωτικά γραφεία συμβούλων στο νομό του Κιλκίς. Στο ερευνητικό κομμάτι της εργασίας, οι επιχειρηματίες του νομού Κιλκίς φαίνεται να μην ικανοποιείται από τις παρεχόμενες συμβουλές των ιδιωτικών συμβούλων.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
Keywords: επιχειρηματίες;ιδιωτικοί σύμβουλοι;Κιλκίς;λογιστική;χρηματοοικονομική
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης --Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονοομικής, 2017 (α/α 9223)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13841
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13841
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.