Βαθμός ικανοποίησης των επιχειρηματιών του νομού Ξάνθης από τις παρεχόμενες σε αυτούς λογιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες από τα ιδιωτικά γραφεία συμβούλων (Bachelor thesis)

Μπουραζάνης, Κωνσταντίνος


Ο σκοπός της διπλωματικής αυτής εργασίας ήταν η καταγραφή του βαθμού ικανοποίησης των επιχειρηματιών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης από την συνεργασία τους με τους λογιστές τους και τα ιδιωτικά γραφεία συμβούλων επιχειρήσεων. Για τον σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε ένα σχετικό ερωτηματολόγιο και πραγματοποιήθηκε μία πρωτογενής έρευνα. Από τις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, επιλέχθηκε ένα, όσο το δυνατόν, αντιπροσωπευτικό δείγμα επιχειρήσεων, και κατόπιν, μέσω προσωπικής επίσκεψης έγινε η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων της έρευνας. Ακολουθήθηκε η διαδικασία μιας τυπικής πρωτογενούς έρευνας και έγινε η εξαγωγή των ευρημάτων της έρευνας αυτής. Από τα ευρήματα της έρευνας φαίνεται ότι οι επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης είναι γενικά ευχαριστημένοι από την συνεργασία τους με τους λογιστές τους. Οι όποιες κακές στιγμές και προβλήματα υπήρξαν στο παρελθόν στην συνεργασία τους, φαίνεται ότι ελαχιστοποιούνται ή ξεπερνιούνται.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
Keywords: Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης;λογιστικά γραφεία;ιδιωτικά γραφεία συμβούλων επιχειρήσεων;χρηματοοικονομικές υπηρεσίες;βαθμός ικανοποίησης επιχειρηματιών
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης --Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονοομικής, 2017 (α/α 9224)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13840
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13840
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.