Εξαγωγικές επιδόσεις: Η περίπωση του ελληνικού κρασιού (Bachelor thesis)

Καρατόλιου, Ειρήνη


Institution and School/Department of submitter: Σχολή Τεχνολογικών Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων.
Keywords: εξαγωγικές επιδόσεις;εξαγωγή ελληνικού κρασιού;αμπελουργική παραγωγή;κρασί;μάρκετινγκ κρασιού;Ελλάδα
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογικών Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων,2017 (α/α 9276)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13770
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13770
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.