Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Επιστημών Υγείας
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αφεντολοπούλου, Χρυσούλα
1
Γαμβρή, Δέσποινα
1
Γιαννουλάκη, Ασημένια
1
Θάνου, Μαρία
1
Καλαμάτα, Ελένη
1
Καλογιαννίδου, Ηλιάνα - Ραφαέλα
1
Κατσιπόντης, Άγγελος - Στυλιανός
1
Σπυριδωνίδου, Μαρία
1
Τσεκλίδου, Ελισάβετ
1
Φουσέκη, Μαρίνα
.
next >
Subject
4
food
2
nutritional labeling
2
διατροφική επισήμανση
2
διατροφική ετικέτα
1
age
1
antioxidant action
1
biscuits
1
consumer behavior
1
Consumers
1
diet
.
next >
Item Type
5
bachelorThesis
1
masterThesis
Date
1
2021
3
2019
2
2018
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Επιστημών Υγείας
Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας
Δημοσιεύσεις μελών ΔΕΠ
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Η σχέση του καταναλωτή με τη διατροφική ετικέτα των τροφίμων (Bachelor thesis)
Διερεύνηση της ανάγνωσης και της κατανόησης των ετικετών τροφίμων από τους καταναλωτές (Bachelor thesis)
Ανάγνωση και κατανόηση της επισήμανσης της διατροφικής ετικέτας από τους καταναλωτές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Bachelor thesis)
Εφαρμογή συστήματος HACCP και ανάλυση παραγωγικής διαδικασίας του μπισκότου Rodi 'n' Roll (Master thesis)
Αλεύρι σπόρων ροδιού: αντιοξειδωτική δράση και δυνατότητα χρήσης σε τρόφιμα (Bachelor thesis)
Ισοθειοκυανιούχες ενώσεις ως συστατικά των τροφίμων: μια επικαιροποιημένη μελέτη πάνω στους ρόλους και στις βιολογικές τους δράσεις (Bachelor thesis)