Η επίδραση της σύστασης των σακχάρων, του χρόνου και του τρόπου αποθήκευσης στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σιροπιαστών γλυκών (Bachelor thesis)
Τζίνος, Άγγελος/ Τσολακίδου, Βασιλική
Institution and School/Department of submitter: | ΣΤΕΓΤΕΤΤΡΟΔ - Διατροφής |
Subject classification: | Sugar Ζάχαρη |
Keywords: | σάκχαρα;σιροπιαστά γλυκά |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13504 |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13504
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.