Το ελαιόλαδο στην κοσμητολογία : συστατικά-χημεία-ιδιότητες-εφαρμογές-συνεργεία με άλλες δραστικές ουσίες (Bachelor thesis)

Σεσιτίδου, Μαρία/ Χατζηαυγέρη, Ελένη


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΣεσιτίδου, Μαρίαel
dc.contributor.authorΧατζηαυγέρη, Ελένηel
dc.date.accessioned2021-02-08T22:48:57Z-
dc.date.available2021-02-08T22:48:57Z-
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13087-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία - Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας - Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίας, 2016 (α/α 8266)el
dc.rightsDefault License-
dc.subjectελαιόλαδοel
dc.subjectolive oilen
dc.subjectέλαιοel
dc.subjectoilen
dc.subjectκαλλυντικά προϊόνταel
dc.subjectcosmeticsen
dc.subjectουσίεςel
dc.subjectsubstancesen
dc.subjectδραστικές ουσίεςel
dc.subjectactive substancesen
dc.titleΤο ελαιόλαδο στην κοσμητολογία : συστατικά-χημεία-ιδιότητες-εφαρμογές-συνεργεία με άλλες δραστικές ουσίεςel
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.generalDescriptionΠτυχιακή εργασίαel
heal.classificationΕλαιόλαδο -- Ανάλυσηel
heal.classificationOlive oil -- Analysisen
heal.classificationΚαλλωπισμόςel
heal.classificationBeauty cultureen
heal.classificationΔέρμα -- Φροντίδα και υγιεινήel
heal.classificationSkin -- Care and hygieneen
heal.languageel-
heal.accessaccount-
heal.recordProviderΣχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας/ Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίαςel
heal.publicationDate2016-11-23-
heal.bibliographicCitationΣεσιτίδου, Μ. & Χατζηαυγέρη, Ε. (2016). Το ελαιόλαδο στην κοσμητολογία: Συστατικά-χημεία-ιδιότητες-εφαρμογές-συνεργεία με άλλες δραστικές ουσίες (Πτυχιακή εργασία). Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.el
heal.abstractA staple food for thousands of years for the inhabitants of the Mediterranean region, olive oil is now becoming popular among consumers all over the world. New consumers are looking to extract healthful benefits from the diet of the people living in the countries surrounding the Mediterranean Sea, since olive oil is a basic constituent of this diet. Olive oil differs from other vegetable oils because it is used in its natural form and has unique flavour and other characteristics. In its production, technology, and tradition these two seemingly contradictory factors interplay successfully. On the issue of health, the news about olive oil get better every day, as more and more research confirms beneficial properties described even by Hippocrates and other doctors of the ancient world.en
heal.advisorNameΔούκας , Χρήστοςel
heal.committeeMemberNameΔούκας, Χρήστοςel
heal.academicPublisherΣχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας/ Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίαςel
heal.academicPublisherIDteithe-
heal.numberOfPagesσ. 108-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/13087
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.