Σύγχρονη προσέγγιση του συστήματος H.A.C.C.P σε βιομηχανία τροφίμων ζωικής προέλευσης. Συγκεκριμένα: στο παρασκευαστήριο κρεατοσκευασμάτων ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Κ (Bachelor thesis)

Μαλλιού, Χριστίνα


Over the years, the requirements of man in nutrition began to rise and this has resulted in the development of the food industry. The main concern therefore the industries is now to ensure the quality of food at all stages of production to the consumer's plate. This requires adherence to and implementation rules, aimed at prevention rather than troubleshooting. So, was created the Quality Assurance System H.A.C.C.P (Hazard Analysis and Critical Control Points). The HACCP system was established in 1959 and at the end of the year upgraded defines more CCPs and functions as tool management and even there the system improved. These improved margins covered by integrating the HACCP system to ISO 22000. In this graduation work presents and analyzes the system H.A.C.C.P in food industry animal origin on meat preparations.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Τεχνολογικών Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Ζωικής Παραγωγής
Subject classification: Meat industry and trade.
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Βιομηχανία και εμπόριο κρέατος.
Ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
Keywords: ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Κ;Σύστημα H.A.C.C.P;Βιομηχανία κρεάτων;System H.A.C.C.P;Meat industry
Description: Πτυχιακή εργασία--Σχολή Τεχνολογικών Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής--Τμήμα Ζωικής Παραγωγής,2015--7197
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12861
Table of contents: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕNΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ…………………………………………………………………………. 3 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ……………………………………………………………………………. 4 ABSTRACT……………………………………………………………………………. 5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ…………………………………………………..……....9 ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΩΝ…………………………………………..………...16 ΕΙΣΑΓΩΓΗ………………………………………..…………………………………....17
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12861
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.