Εφαρμογή υπερήχων για τη δραστηριοποίηση καλλιεργειών εκκίνησης όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων (Bachelor thesis)

Βόλτση, Ευγενία/ Τσαταλμπασίδου, Μαρία


Institution and School/Department of submitter: Σχολή Τεχνολογικών Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Subject classification: Dairy products.
Γαλακτοκομικά προϊόντα.
Dairy products industry-Technologiical innovations
Γαλακτοκομικά προϊόντα--Βιομηχανία--Τεχνολογικές καινοτομίες
Keywords: υπέρηχοι;ultrasound;όξινα γαλακτοκομικά προιόντα;acidic dairy products;καλλιέργεια;culture
Description: Πτυχιακή εργασία--Σχολή Τεχνολογικών Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής--Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων,2015--7067
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12638
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12638
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.