NAUTICAL TOURISM (Bachelor thesis)

Λουλουργά, Αναστασία/ Συρώκος, Αναστάσιος


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΛουλουργά, Αναστασίαel
dc.contributor.authorΣυρώκος, Αναστάσιοςel
dc.date.accessioned2020-11-23T00:30:22Z-
dc.date.available2020-11-23T00:30:22Z-
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12542-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία-Σχολή Διοίκησης και οικονομίας- Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, 2017(α/α 8497)el
dc.rightsDefault License-
dc.subjectναυτικός τουρισμός;κρουαζιερa;Ελλάδα;παράδοση;φαγητά;νησιάel
dc.subjectnautical tourism;cruise;Greece;tradition;islandsen
dc.titleNAUTICAL TOURISMen
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.secondaryTitle«Ο Ναυτικός τουρισμός στην Ελλάδα» Ελληνική θεματική κρουαζιέρα: “Food and Tradition”el
heal.generalDescriptionπτυχιακή εργασίαel
heal.classificationTourism--Greeceen
heal.classificationΤουρισμός--Ελλάδαel
heal.classificationCruise shipsen
heal.classificationπαράδοσηel
heal.classificationtraditionen
heal.identifier.secondary8497-
heal.accessaccount-
heal.recordProviderσχολή διοίκησης και οικονομίας/τμήμα τουριστικών επιχειρήσεωνel
heal.publicationDate2017-03-10-
heal.bibliographicCitationΛουλουργά, Αναστασία. Συρώκος, Αθανάσιος.(2017).NAUTICAL TOURISM «Ο Ναυτικός τουρισμός στην Ελλάδα» Ελληνική θεματική κρουαζιέρα: “Food and Tradition”(πτυχιακή εργασία)Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.el
heal.advisorNameΚασσιανίδης, Παναγιώτηςel
heal.committeeMemberNameΚασσιανίδης, Παναγιώτηςel
heal.academicPublisherΣχολή Διοίκησης και Οικονομίας/Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherIDteithe-
heal.numberOfPages72 σελ.-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12542
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.