Προσδιορισμός της ελάχιστης ανασταλτικής συγκέντρωσης(MIC) σε κινολόνες και σύμπλοκα μετάλλων (Bachelor thesis)
Ρούμπου, Σοφία/ Θειοπούλου, Μαρία
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ρούμπου, Σοφία | el |
dc.contributor.author | Θειοπούλου, Μαρία | el |
dc.date.accessioned | 2020-11-07T10:43:08Z | - |
dc.date.available | 2020-11-07T10:43:08Z | - |
dc.identifier.uri | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12430 | - |
dc.description | Πτυχιακή εργασία –Σχολή Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής- Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας | el |
dc.rights | Default License | - |
dc.subject | Ελάχιστη Ανασταλτική Συγκέντρωση | el |
dc.subject | Τεχνολογία τροφίμων | el |
dc.subject | Πειράματα | el |
dc.title | Προσδιορισμός της ελάχιστης ανασταλτικής συγκέντρωσης(MIC) σε κινολόνες και σύμπλοκα μετάλλων | el |
heal.type | bachelorThesis | - |
heal.type.en | Bachelor thesis | en |
heal.generalDescription | Πτυχιακή εργασία | el |
heal.classification | Σύμπλοκα μετάλλων | el |
heal.classification | Metal complexes | en |
heal.classification | Αντιβακτηριακοί παράγοντες κινολόνης | el |
heal.classification | Quinolone antibacterial agents | en |
heal.identifier.secondary | 7842 | - |
heal.language | el | - |
heal.access | account | - |
heal.recordProvider | Σχολή Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής- Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας | el |
heal.publicationDate | 2016-07-04 | - |
heal.bibliographicCitation | Ρούμπου,Σ.(2016).Προσδιορισμός της ελάχιστης ανασταλτικής συγκέντρωσης (MIC) σε κινολόνες και σύμπλοκα μετάλλων(Πτυχιακή εργασία).Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. | el |
heal.abstract | Η ελάχιστη ανασταλτική συγκέντρωση (MIC), έχει πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων αλλά και στη καθημερινή ζωή. Ως εργαλείο έρευνας η MIC παρέχει μια ξεκάθαρη ενδεικτική σύγκριση της δραστικότητας ανάμεσα σε διαφορετικές ενώσεις. Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι να προσδιορισθεί η ελάχιστη ανασταλτική συγκέντρωση του αντιβιοτικού με σύμπλοκα μετάλλων, που θα αναστέλλει την ορατή ανάπτυξη ενός μικροοργανισμού μετά από ολονύκτια επώαση. Στο σύνολο της δοκιμής MIC τα σύμπλοκα σε συνδυασμό με τις κινολόνες, δεν παρουσίασαν αυξημένη αντιμικροβιακή δράση. Ωστόσο περισσότερα στοιχεία απαιτούνται προκειμένου να μπορεί να γίνει πλήρης αξιολόγηση και αξιοποίηση του μεγάλου όγκου δεδομένων που προκύπτουν. | el |
heal.advisorName | Καλογιάννης , Σταύρος | el |
heal.committeeMemberName | Καλογιάννης, Σταύρος | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής- Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας | el |
heal.academicPublisherID | teithe | - |
heal.numberOfPages | 38 | - |
heal.fullTextAvailability | false | - |
heal.type.el | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12430
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.