Η καλλιέργεια του φασολιού και η συγκομιδή του (Bachelor thesis)
Μπάπκα, Ευαγγελία
Το κοινό φασόλι είναι από τα πιο σημαντικά ψυχανθή, για τη διατροφή του ανθρώπου σε όλο τον κόσμο. Καλλιεργείται τόσο για τους χλωρούς λοβούς του όσο και για τα ξερά σπέρματά του και αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή πρωτεινών και θρεπτικών συστατικών για τους ανθρώπους των αναπτυσσόμενων χωρών.
Institution and School/Department of submitter: | Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων |
Subject classification: | Beans--harvesting Φασόλια - συγκομιδή Φασόλια--Καλλιέργεια Beans--Cultivation |
Keywords: | Φασόλι;Συγκομιδή;Μηχανική συγκομιδή φασολιού;Bean;Harvest;Mechanical bean harvesting |
Description: | Το κοινό φασόλι είναι από τα πιο σημαντικά ψυχανθή, για τη διατροφή του ανθρώπου σε όλο τον κόσμο. Καλλιεργείται τόσο για τους χλωρούς λοβούς του όσο και για τα ξερά σπέρματά του και αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή πρωτεινών και θρεπτικών συστατικών για τους ανθρώπους των αναπτυσσόμενων χωρών. |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12024 |
Item type: | bachelorThesis |
General Description / Additional Comments: | Πτυχιακή |
Subject classification: | Beans--harvesting Φασόλια - συγκομιδή Φασόλια--Καλλιέργεια Beans--Cultivation |
Name(s) of contributor(s): | Χρήστος, Δημητριάδης |
Item language: | el |
Item access scheme: | account |
Institution and School/Department of submitter: | Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων |
Publication date: | 2017-10-25 |
Bibliographic citation: | << Ευαγγελία Μπάπκα>>, << Η καλλιέργεια του φασολιού και η συγκομιδή του>>, <<Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων>>, <<Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος>>, <<2017>> |
Abstract: | Το κοινό φασόλι είναι από τα πιο σημαντικά ψυχανθή, για τη διατροφή του ανθρώπου σε όλο τον κόσμο. Καλλιεργείται τόσο για τους χλωρούς λοβούς του όσο και για τα ξερά σπέρματά του και αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή πρωτεινών και θρεπτικών συστατικών για τους ανθρώπους των αναπτυσσόμενων χωρών. |
Advisor name: | Δημητριάδης, Χρήστος |
Examining committee: | Δημητριάδης, Χρήστος |
Publishing department/division: | Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων |
Publishing institution: | ihu |
Number of pages: | 55 σ. |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12024
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.