Ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου υποδηματοποιίας:Η περίπτωση των εταιρειών Kricket ΕΠΕ & New Matic ΑΒΕΕ (Bachelor thesis)

Πανέ, Άντζελα


Η παρούσα εργασία είχε σκοπό την εξέταση του κλάδου της βιοτεχνίας υποδημάτων στην Ελλάδα μέσω της χρηματοοικονομικής ανάλυσης των εταιρειών ΚΡΙΚΕT ΕΠΕ και NEW MATIC ABEE για την περίοδο 2013-2017. Αφού προηγήθηκε μια σύντομη εισαγωγή με την επιλογή των εταιρειών, ακολούθησε η εστίαση στον σκοπό, στα δεδομένα και στα εργαλεία που χρησιμοποιεί η χρηματοοικονομική ανάλυση. Στο επόμενο κεφάλαιο, παρουσιάστηκαν οι δύο υπό εξέταση εταιρείες. Στη συνέχεια, ακολούθησε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων χρήσης, αναλυτικότερα των συγκριτικών καταστάσεων, των πινάκων τάσεων, των καταστάσεων κοινών μεγεθών και των αριθμοδεικτών. Μελετήθηκαν τα δεδομένα του κλάδου και των δύο εταιρειών και τέθηκαν σε σύγκριση μεταξύ τους.. Παρ όλες τις μειώσεις που υπέστη ο κλάδος της υποδηματοποιίας, ένας απ τους ηγετικούς κλάδους, αλλά και οι εξεταζόμενες εταιρείες , φαίνεται να δημιουργούνται οι προοπτικές για θετικά σενάρια και πάλι.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας / Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Keywords: χρηματοοικονομική ανάλυση;βιοτεχνία υποδημάτων;πίνακες τάσεων;αριθμοδείκτες;KRICKET ΕΠΕ;NEW MATIC ABEE
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΔΟ-Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής,2018--αα10415
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11546
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pane.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11546
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.