Ανάγνωση και κατανόηση της διατροφικής ετικέτας από τους καταναλωτές της Ελλάδας και της Κύπρου (Bachelor thesis)
Αντωνιάδη, Αθηνά/ Παπαγαθοκλέους, Ελίνα
The research provides the educational level as important factor on
interpretation of nutritional labels by consumers highlights the differences in reading
of food labeling by consumers in Greece and Cyprus and stresses the need for
improvement of nutritional labels
Institution and School/Department of submitter: | Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας |
Keywords: | διατροφική ετικέτα;δημογραφικά χαρακτηριστικά;μορφωτικό επίπεδο;χώρα προέλευσης;ανάγνωση διατροφικών ετικετών;ερμηνεία διατροφικών ετικετών;food labels;demographic characteristics;educational level;country origin;reading of nutritional labels;interpretation of nutritional labels |
Description: | Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΤΡΟΔ-Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2018--9908 |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11516 |
Item type: | bachelorThesis |
Name(s) of contributor(s): | Αντωνιάδη, Αθηνά Παπαγαθοκλέους, Ελίνα |
Submission Date: | 2020-03-08T20:02:49Z |
Item language: | el |
Item access scheme: | free |
Institution and School/Department of submitter: | Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας |
Publication date: | 2018-06-29 |
Bibliographic citation: | Αντωνιάδη, Α. & Παπαγαθοκλέους, Ε. (2018). Ανάγνωση και κατανόηση της διατροφικής ετικέτας από τους καταναλωτές της Ελλάδας και της Κύπρου (Πτυχιακή εργασία). Αλεξάνδρειο ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη. |
Abstract: | Η έρευνα αναδεικνύει το μορφωτικό επίπεδο ως σημαντικό παράγοντα
διαφορετικής ερμηνείας των διατροφικών ετικετών, προβάλλει τις διαφορές στην
ανάγνωση των ετικετών από καταναλωτές που διαμένουν στην Ελλάδα ή την Κύπρο και
τονίζει την ανάγκη βελτίωσης της παρουσίασης των διατροφικών ετικετών The research provides the educational level as important factor on interpretation of nutritional labels by consumers highlights the differences in reading of food labeling by consumers in Greece and Cyprus and stresses the need for improvement of nutritional labels |
Advisor name: | Κυρανάς, Ευστράτιος |
Examining committee: | Κυρανάς, Ευστράτιος |
Publishing department/division: | Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας |
Publishing institution: | teithe |
Number of pages: | 75 |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Adoniadi_Papagathokleous.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11516
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.