Το Ελληνικό ελαιόλαδο

Καρτάλη, Σταυρούλα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Ελαιόλαδο;Ελιά;Ελαιόλαδο και διατροφή;Olive oil;Olive;Olive oil and nutrition
Issue Date: 2004
Publisher: ΑΤΕΙ-Θ
Citation: Καρτάλη, Σταυρούλα. "Το ελληνικό ελαιόλαδο." Τεχνολογία και εκπαίδευση. 8 (2004): 12
Description: Το άρθρο αυτό αναφέρεται στο ελληνικό ελαιόλαδο και συγκεκριμένα στον ρόλο που κατέχει στην ζωή και την υγεία των ανθρώπων.
This article reports to greek olive oil and especially to the role that has to humans life and health.
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11133
Item type: other
Submission Date: 2018-03-16T18:17:51Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Τεχνολογία & Εκπαίδευση

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
karticleOctDec04.pdf393.03 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/11133
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.