Biological control of insect grape berry moth in viticulture (Bachelor thesis)

Μακρυδημήτρης, Κωνσταντίνος


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΜακρυδημήτρης, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2016-03-29T11:52:29Z-
dc.date.available2016-03-29T11:52:29Z-
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/1094-
dc.description.abstractThis thesis deals with the biological and workarounds of berry moth in the vineyard. Originally listed ways and techniques to master agent respect for the environment and the natural balance, the desired production wine product is made. With an emphasis on prevention rather than treatment, plant protection indicated, biological and biotechnological measures such as cultivation techniques, green manure, organic formulations, methods of forecasting and early diagnosis of the infection and the beneficial organisms-natural enemies used for tackling berry moth.en
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΖιζάνιαel
dc.subjectWeedsen
dc.subjectΓεωργίαel
dc.subjectAgricultureen
dc.subjectΦυσικοί εχθροίel
dc.subjectNatural enemiesen
dc.subjectΒιολογική αμπελουργίαel
dc.subjectOrganic viticultureen
dc.subject.lcshΑμπέλια--Ασθένειες και επιβλαβή έντομα--Ελλάδαel
dc.subject.lcshVineyards--Diseases and pests--Greeceen
dc.titleΒιολογική καταπολέμηση του εντόμου Ευδεμίδα στην καλλιέργεια της αμπέλουel
dc.titleBiological control of insect grape berry moth in viticultureen
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.dateAvailable2016-03-29T11:53:29Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΣχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.publicationDate2015-01-29-
heal.bibliographicCitationΜακρυδημήτρης, Κ. (2015). Βιολογική καταπολέμηση του εντόμου Ευδεμίδα στην καλλιέργεια της αμπέλο. Προπτυχιακή εργασία. Θεσσαλονίκη: Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.el
heal.abstractΗ παρούσα πτυχιακή πραγματεύεται τους βιολογικούς και εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης της Ευδεμίδας στο αμπέλι. Αρχικά, παρατίθενται τρόποι και τεχνικές που με κύριο παράγοντα το σεβασμό για το περιβάλλον και την φυσική ισορροπία, πραγματοποιείται η επιθυμητή παραγωγή αμπελοοινικού προϊόντος. Με έμφαση στην πρόληψη και όχι στη θεραπεία, επισημαίνονται τα φυτοπροστατευτικά, βιολογικά και βιοτεχνολογικά μέτρα όπως οι καλλιεργητικές τεχνικές, η χλωρή λίπανση, τα βιολογικά σκευάσματα, οι μέθοδοι πρόγνωσης και έγκαιρης διάγνωσης της προσβολής, καθώς και οι ωφέλιμοι οργανισμοί-φυσικοί εχθροί που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της Ευδεμίδας.el
heal.advisorNameΝαβροζίδης, Εμμανουήλel
heal.committeeMemberNameΝοβροζίδης, Εμμανουήλel
heal.academicPublisherΣχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteithe-
heal.numberOfPages64-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Makrudimitris_Kwnstantinos.PDF1.08 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/1094
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons