Browsing by Author Δημητρέλη, Γεωργία

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 1 to 20 of 20
TitleAuthor(s)Issue date
Επίδραση της θερμοκρασίας πήξης και της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιάΑντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Αδελίνη, Γεωργία; Γιαννακούλη, Αικατερίνη3-Apr-2014
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος και της προσθήκης καζεϊνικών αλάτων στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρΚεσσανόπουλος, Αθανάσιος; Δημητρέλη, Γεωργία; Αντωνίου, Κλειώ16-Feb-2012
Επίδραση της προσθήκης κεφιράνης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρΔημητρέλη, Γεωργία; Σταυλάς, Γεώργιος21-Aug-2014
Επίδραση της προσθήκης συμπυκνωμάτων πρωτεϊνών ορού στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρΔημητρέλη, Γεωργία; Αντωνίου, Κλειώ; Καλαντζίδης, Γεώργιος; Γρηγορίου, Ελένη-Αννα16-Feb-2012
Επίδραση της προσθήκης χυμού ροδιού στις ρεολογικές ιδιότητες του κεφίρ κατά τη διάρκεια σχηματισμού της πηκτής τουΔημητρέλη, Γεωργία; Σισμανίδης, Χρήστος7-Sep-2015
Επίδραση της πρωτεόλυσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού ΑνεβατόΔημητρέλη, Γεωργία; Αντωνίου, Κλειώ; Στυλιανοπούλου, Αναστασία; Ηλία, Δήμητρα11-Oct-2012
Επίδραση του pH και του είδους της πυτιάς στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιάΑντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Γροζτίδου, Όλγα; Τουρλής, Δημήτριος1-Oct-2012
Επίδραση του είδους γάλακτος στη ρεολογική συμπεριφορά του κεφίρ.Αντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Μητροπούλου, Σοφία; Βόλοχ, Αλέξανδρος19-Jan-2011
Επίδραση του είδους του γάλακτος (βουβαλίσιο-αγελαδινό) στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά αναμιγμένης γιαούρτηςΔημητρέλη, Γεωργία; Δεληγεωργάκης, Χριστόδουλος; Βλάχβεη, Καλλιόπη21-Aug-2014
Επίδραση του είδους του γάλακτος και του χρόνου ωρίμανσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού «Ανεβατό»Δημητρέλη, Γεωργία; Μητρογιάννη, Κων/να- Στεφανία; Ζανδέ, Νικολέτα28-Mar-2014
Εφαρμογή SPC στη διαχείριση ποιότητας των φυσικοχημικών παραμέτρων γάλακτος γαλακτοπαραγωγικών μονάδωνΠετρίδης, Δημήτριος; Δημητρέλη, Γεωργία; Ξεφλούδας, Σάββας; Κοντελές, Παναγιώτης8-Jul-2014
Μελέτη ιξωδοελαστικών και ρεολογικών ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτοςΔημητρέλη, Γεωργία; Παπαϊωάννου, Βασιλική27-Nov-2015
Μελέτη της ρεολογικής συμπεριφοράς των όξινων πηκτών πρωτεϊνών γάλακτος κατά τη διάρκεια σχηματισμού τουςΔημητρέλη, Γεωργία; Μωραϊτη, Τριανταφυλλιά; Τουλκερίδου, Ειρήνη27-Nov-2015
Μελέτη της υφής και των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λευκού τυριού από βουβαλίσιο γάλα κατά την ωρίμανσηΔημητρέλη, Γεωργία; Νικολαΐδου, Ζωή; Παλαιοκώστα-Αβραμίδου, Αικατερίνη21-Aug-2014
Μελέτη των διεπιφανειακών φαινομένων και των ρεολογικών ιδιοτήτων συστημάτων πρωτεϊνών γάλακτος και λιποσφαιρίωνΚαλογιάννη, Ελένη; Δημητρέλη, Γεωργία; Σορδάκης, Βασίλειος10-Sep-2015
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών γιαούρτης από βουβαλίσιο γάλαΔημητρέλη, Γεωργία; Ιωαννίδου, Παρασκευή; Παπαζήση, Ηλιάνα-Αγγελική28-Mar-2014
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων του τυριού «Ανεβατό»Αντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Πτηνοπούλου, Σοφία- Σπυριδούλα; Κοντογεώργου, Κωνσταντίνα3-Apr-2014
Μελέτη φυσικοχημικών, ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων προϊόντων τύπου κεφίρ με προσθήκη μελιού και χυμών ροδιού και μπανάναςΠετρίδης, Δημήτριος; Δημητρέλη, Γεωργία; Γρηγορίου, Ελένη-Άννα7-Sep-2015
Παρασκευή και μελέτη των ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη εκχυλισμάτων ροδιούΔημητρέλη, Γεωργία; Λάγουρη, Βασιλική; Κουβάτση, Αικατερίνη-Ειρήνη8-Jul-2014
Πολλαπλασιασμός κόκκων κεφίρ χρησιμοποιώντας ως υπόστρωμα αποπρωτεϊνομένο ορό τυρογάλακτοςΔημητρέλη, Γεωργία; Φραγκούλης, Γεώργιος; Θεμιστοκλέους, Αντρέας9-Mar-2015