Title | Author(s) | Issue date |
Επίδραση της θερμοκρασίας πήξης και της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιά | Αντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Αδελίνη, Γεωργία; Γιαννακούλη, Αικατερίνη | 3-Apr-2014 |
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος και της προσθήκης καζεϊνικών αλάτων στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ | Κεσσανόπουλος, Αθανάσιος; Δημητρέλη, Γεωργία; Αντωνίου, Κλειώ | 16-Feb-2012 |
Επίδραση της προσθήκης κεφιράνης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ | Δημητρέλη, Γεωργία; Σταυλάς, Γεώργιος | 21-Aug-2014 |
Επίδραση της προσθήκης συμπυκνωμάτων πρωτεϊνών ορού στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ | Δημητρέλη, Γεωργία; Αντωνίου, Κλειώ; Καλαντζίδης, Γεώργιος; Γρηγορίου, Ελένη-Αννα | 16-Feb-2012 |
Επίδραση της προσθήκης χυμού ροδιού στις ρεολογικές ιδιότητες του κεφίρ κατά τη διάρκεια σχηματισμού της πηκτής του | Δημητρέλη, Γεωργία; Σισμανίδης, Χρήστος | 7-Sep-2015 |
Επίδραση της πρωτεόλυσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού Ανεβατό | Δημητρέλη, Γεωργία; Αντωνίου, Κλειώ; Στυλιανοπούλου, Αναστασία; Ηλία, Δήμητρα | 11-Oct-2012 |
Επίδραση του pH και του είδους της πυτιάς στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιά | Αντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Γροζτίδου, Όλγα; Τουρλής, Δημήτριος | 1-Oct-2012 |
Επίδραση του είδους γάλακτος στη ρεολογική συμπεριφορά του κεφίρ. | Αντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Μητροπούλου, Σοφία; Βόλοχ, Αλέξανδρος | 19-Jan-2011 |
Επίδραση του είδους του γάλακτος (βουβαλίσιο-αγελαδινό) στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά αναμιγμένης γιαούρτης | Δημητρέλη, Γεωργία; Δεληγεωργάκης, Χριστόδουλος; Βλάχβεη, Καλλιόπη | 21-Aug-2014 |
Επίδραση του είδους του γάλακτος και του χρόνου ωρίμανσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού «Ανεβατό» | Δημητρέλη, Γεωργία; Μητρογιάννη, Κων/να- Στεφανία; Ζανδέ, Νικολέτα | 28-Mar-2014 |
Εφαρμογή SPC στη διαχείριση ποιότητας των φυσικοχημικών παραμέτρων γάλακτος γαλακτοπαραγωγικών μονάδων | Πετρίδης, Δημήτριος; Δημητρέλη, Γεωργία; Ξεφλούδας, Σάββας; Κοντελές, Παναγιώτης | 8-Jul-2014 |
Μελέτη ιξωδοελαστικών και ρεολογικών ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτος | Δημητρέλη, Γεωργία; Παπαϊωάννου, Βασιλική | 27-Nov-2015 |
Μελέτη της ρεολογικής συμπεριφοράς των όξινων πηκτών πρωτεϊνών γάλακτος κατά τη διάρκεια σχηματισμού τους | Δημητρέλη, Γεωργία; Μωραϊτη, Τριανταφυλλιά; Τουλκερίδου, Ειρήνη | 27-Nov-2015 |
Μελέτη της υφής και των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λευκού τυριού από βουβαλίσιο γάλα κατά την ωρίμανση | Δημητρέλη, Γεωργία; Νικολαΐδου, Ζωή; Παλαιοκώστα-Αβραμίδου, Αικατερίνη | 21-Aug-2014 |
Μελέτη των διεπιφανειακών φαινομένων και των ρεολογικών ιδιοτήτων συστημάτων πρωτεϊνών γάλακτος και λιποσφαιρίων | Καλογιάννη, Ελένη; Δημητρέλη, Γεωργία; Σορδάκης, Βασίλειος | 10-Sep-2015 |
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών γιαούρτης από βουβαλίσιο γάλα | Δημητρέλη, Γεωργία; Ιωαννίδου, Παρασκευή; Παπαζήση, Ηλιάνα-Αγγελική | 28-Mar-2014 |
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων του τυριού «Ανεβατό» | Αντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Πτηνοπούλου, Σοφία- Σπυριδούλα; Κοντογεώργου, Κωνσταντίνα | 3-Apr-2014 |
Μελέτη φυσικοχημικών, ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων προϊόντων τύπου κεφίρ με προσθήκη μελιού και χυμών ροδιού και μπανάνας | Πετρίδης, Δημήτριος; Δημητρέλη, Γεωργία; Γρηγορίου, Ελένη-Άννα | 7-Sep-2015 |
Παρασκευή και μελέτη των ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη εκχυλισμάτων ροδιού | Δημητρέλη, Γεωργία; Λάγουρη, Βασιλική; Κουβάτση, Αικατερίνη-Ειρήνη | 8-Jul-2014 |
Πολλαπλασιασμός κόκκων κεφίρ χρησιμοποιώντας ως υπόστρωμα αποπρωτεϊνομένο ορό τυρογάλακτος | Δημητρέλη, Γεωργία; Φραγκούλης, Γεώργιος; Θεμιστοκλέους, Αντρέας | 9-Mar-2015 |